Nyt Pillefyr i 2017?

Står du i en situation, hvor det gamle olie eller gasfyr er klar til udskiftning og ønsker du at opnå en lavere varmeregning og samtidig være god mod miljøet? Så skal du måske investere i et pillefyr fra Windhager?

Der kan være mange penge at spare på at skifte til et pillefyr fra Windhager, i forhold til et olie eller gasfyr, din investering er typisk tjent hjem i løbet af en kort årrække og komforten øges yderligere hvis du skifter til et automatisk pillefyr fra Windhager, da dit arbejde med påfyldning og vedligeholdelse bliver betragteligt nedsat. Typisk kan du spare op til 60% på varmeregningen ift. olie/gas, så gevinsten er ikke bare på miljøet med især på den månedlige varmeregning.

Med et pillefyr er du samtidig også god mod miljøet.

Da opvarmning med træpiller er co2 neutral. Hvordan kan det være, tænker du nok? Fordi træpiller stammer fra træer i naturen, som i sin levetid har absorberet co2 og fordi et automatisk pillefyr fra Windhager brænder så rent, at man skåner miljøet for mere co2.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud på et automatisk træpillefyr løsning, så kontakt os for at høre om vores total løsninger indenfor pillefyr. Du kan læse mere om vores høje kvalitets pillefyr her.