Om os

15303856_10154315716229132_1908447231_o

Windhager Danmark aps, er Nordisk distributør af  træpillefyr og biobrændsels varmeanlæg fra Østrigske Windhager.

Windhager Danmark er stiftet af Preben Larsen og de sidste 17 år har firmaet specialiseret sig i og arbejdet med Biobrændsel og træpille opvarmning.

Windhager Danmark er autoriseret Windhager partner og officiel Distributør i de Nordiske lande.

For at sikre, at kunderne får den bedste varmeløsning og service, uddanner Windhager Danmark selv deres samarbejdspartnere.

Windhager Danmark projekterer alle typer opgaver. Fra små énfamilies huse til større virksomheder, kommunale bygninger, ejerforeninger, rækkehus byggerier m.m der findes en løsning til de fleste!

Om Windhager

I mere end 90 år har Windhager været kendt for innovative løsninger, hvilket gør opvarmning nem, sikker og omkostningseffektiv. Stor efterspørgsel efter vores produkter, har gjort det muligt for os, at vokse hele tiden og udvikle en lang række nyskabelser indenfor biobrændsel og opvarmnings markedet.

Windhager er nu en af Europas førende producenter af kedler til vedvarende grøn energi, og har varmesystemer til enhver biobrændsel og solenergi løsning .

Prisvindende “made in Austria” kvalitet

Hemmeligheden bag vores succes? Første klasses produkter, der opfylder de mest krævende behov og leverer lang holdbarhed og stor pålidelighed.  Alle kedler produceres efter strenge kriterier og der bruges kun materialer af højeste kvalitet. Windhagers produkter er kun fremstillet i Østrig, i Windhagers firma hovedkvarter i Seekirchen, nær Salzburg. Uafhængige testinstitutter anerkender jævnligt vores premium kvalitet.

Vindhager har rundt i Europa mere end 50.000 installationer og med en samlet erfaring på mere end 5.000.000 drift timer , alt dette samtidig med det globale samarbejdspartner netværk, giver forbrugeren en stor tryghed.